A-Bilans

Rapportering

Met het alleen bijhouden van de financiële getallen komen we er tegenwoordig helaas niet meer. Om een slagvaardig beleid te kunnen voeren, heeft u meer nodig. De aangiftes moeten worden verzorgd en op tijd worden ingediend, maar ook intern heeft u stuurmiddelen nodig voor uw bedrijf.

Wat zijn voor mij de belangrijkste afnemers, wat is hun betalingsgedrag, hoe staat het met mijn bruto winst, wat zijn de maandelijks terugkerende kosten, hoe verhouden deze kosten zich ten opzichte van mijn budget, met welke relaties moet er contact worden opgenomen in verband met niet betaalde rekeningen, wat is mijn liquiditeitsprognose voor de komende maanden en het verdere boekjaar?

Allemaal zaken die voor u en uw bedrijf van belang zijn, maar waar u zelf niet aan toekomt om ze op te stellen. En ook daar assisteren wij u bij, wij signaleren voor u en verstrekken u deze gegevens op basis van uw administratie. Zodat u altijd over de slagkracht beschikt om daadkrachtig te kunnen ondernemen en toekomstgericht te werken.

OVER A-BILANS

A-Bilans is opgericht om te voldoen aan een toenemende behoefte in de markt, namelijk die van een no-nonsense financieel en administratief ondersteuningsbureau voor ZZP’ers en kleine ondernemingen.

CONTACTGEGEVENS

A-Bilans
Kees Groen
Voorstraat 8
3244 AV  Nieuwe-Tonge